Sanat Merkezi Kurslarımız

0505 817 47 56

Sanat Merkezi Kurslarımız

17 Mayıs 2022 Mersin Bale Kursu Mersin Resim Kursu Modern Dans Kursu 0

Okçu Sanat Merkezi olarak sadece piyano değil aynı zamanda bir çok sanat dalında kurs vermekteyiz. Piyano dışında veya piyano ile birlikte ders programınıza uygun dilediğiniz sanat programına kayıt olabilirsiniz.

Sanat Kursları Mersin

Gitar Kursu, Keman Kursu, Bateri Kursu, Yan Flüt kursu bunlardan bazılarıdır. Ayrıca daha ayrıntılı bilgi vereceğimiz bir kaç kursumuz daha bulunuyor.

Mersin Bale Kursu

Tarihin en köklü ve zarif sanat dallarından birisi olan Bale kursu artık Mersin’lilerle buluşuyor. Mersin Bale kursu konusunda tıpkı diğer kurslarımız gibi oldukça iddialıyız. Mersin bale kursları ve bale kursları fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız; bizi arayabilir veya sanat okulumuzu ziyaret edebilirsiniz.

Modern Dans Kursu

Dans her zaman her yaştan herkes için heyecan verici ve merak uyandırıcı olmuştur. Mersin modern dans kursu konusunda profesyonel bir şekilde eğitim almak isterseniz bize danışabilirsiniz. Modern dans kursları ve fiyatları hakkında ayrıntılı bilgi için bizleri arayabilir veya merkezimize uğrayabilirsiniz.

Mersin Resim Kursu

Bildiğimiz tarihin en eski sanat dallarından birisi olan resim, her konuyu, tarihi, savaşı ve önemli olayları anlatmak için kullanılmıştır. Eleştirisel bir yönü de vardır. Mersin resim kursu ile sizde kendinizi resim ile ifade etmeyi öğrenebilirsiniz. Tüm resim tekniklerini baştan sona en temel haliyle öğrenip kendinizi geliştirmeye bugünden başlayın. Resim kursu Mersin için daha fazla bilgi için lütfen bizlerle iletişime geçin

Yararlı Linkler

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir